 
   HARMONOGRAM KONSULTACJI MATURALNYCH
   HARMONOGRAM KONSULTACJI MATURALNYCH  Nasza uczennica w finale XII Olimpiady Wiedzy Hotelarskiej ...
   Nasza uczennica w finale XII Olimpiady Wiedzy Hotelarskiej ...  Zebrania z rodzicami 20.01.2021 r.
   Zebrania z rodzicami 20.01.2021 r.  Egzaminy potwierdzające kwalifikacje w zawodzie - informacje
   Egzaminy potwierdzające kwalifikacje w zawodzie - informacje  Konkurs Wypieków Bożonarodzeniowych 18.12.2020 r.
   Konkurs Wypieków Bożonarodzeniowych 18.12.2020 r.  We wtorek 18 grudnia zakończyliśmy akcję Gwiazdka dla zwierzaków. Zebraliśmy w sumie około 80 kg karmy dla kotów i psów, kilkanaście koców, kołder, liczne zabawki, smycze, domek dla kota.
We wtorek 18 grudnia zakończyliśmy akcję Gwiazdka dla zwierzaków. Zebraliśmy w sumie około 80 kg karmy dla kotów i psów, kilkanaście koców, kołder, liczne zabawki, smycze, domek dla kota.
 Dn. 14.12.2019. w Myślenicach odbył się konkurs Mistrz Gościnności Concierge. Uczestniczyła w nim nasza uczennica Monika Stasińska z kl. II h.
Dn. 14.12.2019. w Myślenicach odbył się konkurs Mistrz Gościnności Concierge. Uczestniczyła w nim nasza uczennica Monika Stasińska z kl. II h. 
 W dniu 11 grudnia 2018 r. na basenie Akademii Wychowania Fizycznego w Krakowie odbyły się Mistrzostwa Krakowa w pływaniu indywidualnym i sztafetowym dziewcząt i chłopców w ramach Licealiady. Indywidualnie rywalizowano na dystansie 50 m w czterech stylach: dowolnym, klasycznym, grzbietowym i motylkowym, natomiast sztafety rywalizowały na dystansie 8 x 50 m stylem dowolnym.
W dniu 11 grudnia 2018 r. na basenie Akademii Wychowania Fizycznego w Krakowie odbyły się Mistrzostwa Krakowa w pływaniu indywidualnym i sztafetowym dziewcząt i chłopców w ramach Licealiady. Indywidualnie rywalizowano na dystansie 50 m w czterech stylach: dowolnym, klasycznym, grzbietowym i motylkowym, natomiast sztafety rywalizowały na dystansie 8 x 50 m stylem dowolnym.
 13 grudnia w SOŠ Gastronomie a Služieb w Presovie odbył się Międzynarodowy Konkurs Cukierniczy ,,Sweet Cup 2018". W kategorii deser uczeń Jakub Herian zdobył brązowy medal, a w kategorii cukiernik uczennica Karolina Janik zdobyła srebrny medal oraz puchar Dyrektora Szkoły. Uczniów do konkursu przygotowali pani Wanda Fundament i pan Tomasz Dera.
13 grudnia w SOŠ Gastronomie a Služieb w Presovie odbył się Międzynarodowy Konkurs Cukierniczy ,,Sweet Cup 2018". W kategorii deser uczeń Jakub Herian zdobył brązowy medal, a w kategorii cukiernik uczennica Karolina Janik zdobyła srebrny medal oraz puchar Dyrektora Szkoły. Uczniów do konkursu przygotowali pani Wanda Fundament i pan Tomasz Dera.


