 
     
     		
				 HARMONOGRAM KONSULTACJI MATURALNYCH
					 
								
										 HARMONOGRAM KONSULTACJI MATURALNYCH    Nasza uczennica w finale XII Olimpiady Wiedzy Hotelarskiej ...
					 
								
										 Nasza uczennica w finale XII Olimpiady Wiedzy Hotelarskiej ...  Zebrania z rodzicami 20.01.2021 r.
					 
								
										 Zebrania z rodzicami 20.01.2021 r.   Egzaminy potwierdzające kwalifikacje w zawodzie - informacje
					 
								
										 Egzaminy potwierdzające kwalifikacje w zawodzie - informacje   Konkurs Wypieków Bożonarodzeniowych 18.12.2020 r.
					 
								
										 Konkurs Wypieków Bożonarodzeniowych 18.12.2020 r.  Jabłko to bardzo popularny owoc pod naszą szerokością geograficzną. Jest cenione ze względu na swoje właściwości odżywcze, z kolei w kulturze jest nośnikiem wielu znaczeń i symboli. W dniu 17 maja 2016 r. ten kulisty smaczny owoc zagościł po raz kolejny w naszej szkole. Transport jabłek w ilości 10.000 kg przyjechał do nas z Grójca, miasta na Mazowszu, którego okolice są najważniejszym polskim regionem uprawy i przetwórstwa tego owocu.
Jabłko to bardzo popularny owoc pod naszą szerokością geograficzną. Jest cenione ze względu na swoje właściwości odżywcze, z kolei w kulturze jest nośnikiem wielu znaczeń i symboli. W dniu 17 maja 2016 r. ten kulisty smaczny owoc zagościł po raz kolejny w naszej szkole. Transport jabłek w ilości 10.000 kg przyjechał do nas z Grójca, miasta na Mazowszu, którego okolice są najważniejszym polskim regionem uprawy i przetwórstwa tego owocu. 
 W dniach 12 - 29 kwietnia 2016 r. Marcin Bujakowski i Bartosz Kurek uczestniczyli  w zagranicznym stażu  zawodowym w Niemczech. Pracowali w firmie DATEV DREI w Norymberdze. Zakres ich  obowiązków zawodowych obejmował przygotowywanie półproduktów potrzebnych do produkcji potraw, produkcję dań obiadowych, dbanie o higienę w kuchni oraz sprzedaż gotowych potraw.
W dniach 12 - 29 kwietnia 2016 r. Marcin Bujakowski i Bartosz Kurek uczestniczyli  w zagranicznym stażu  zawodowym w Niemczech. Pracowali w firmie DATEV DREI w Norymberdze. Zakres ich  obowiązków zawodowych obejmował przygotowywanie półproduktów potrzebnych do produkcji potraw, produkcję dań obiadowych, dbanie o higienę w kuchni oraz sprzedaż gotowych potraw. 
 Od kilku lat nasza szkoła aktywnie uczestniczyła w długofalowym, Ogólnopolskim Programie Edukacyjnym dla szkół na temat prawidłowego pozbywania się zużytych baterii i akumulatorów. W tym roku zebraliśmy 25 kg.
Od kilku lat nasza szkoła aktywnie uczestniczyła w długofalowym, Ogólnopolskim Programie Edukacyjnym dla szkół na temat prawidłowego pozbywania się zużytych baterii i akumulatorów. W tym roku zebraliśmy 25 kg. 4 maja 2016 roku rozpoczął się maturalny maraton. Abiturienci Zespołu Szkół Gastronomicznych nr 1 przez trzy kolejne dni zdawali egzaminy pisemne w zakresie podstawowym i rozszerzonym  z języka polskiego, matematyki i języka angielskiego. Po krótkim odpoczynku przystąpią do egzaminów ustnych z języka polskiego i języka angielskiego.
4 maja 2016 roku rozpoczął się maturalny maraton. Abiturienci Zespołu Szkół Gastronomicznych nr 1 przez trzy kolejne dni zdawali egzaminy pisemne w zakresie podstawowym i rozszerzonym  z języka polskiego, matematyki i języka angielskiego. Po krótkim odpoczynku przystąpią do egzaminów ustnych z języka polskiego i języka angielskiego. „To nie jest koniec,
 to nawet nie jest początek końca,
 to dopiero koniec początku” 
Winston Churchill
 W ostatni piątek kwietnia 2016 roku w naszej szkole odbyła się uroczystość pożegnania Maturzystów, Rocznik 2016. To ostatnia okazja do podsumowania czteroletniej pracy. To dzień szczególny, pełen wzruszeń, wspomnień i podziękowań.
W ostatni piątek kwietnia 2016 roku w naszej szkole odbyła się uroczystość pożegnania Maturzystów, Rocznik 2016. To ostatnia okazja do podsumowania czteroletniej pracy. To dzień szczególny, pełen wzruszeń, wspomnień i podziękowań.
 W  kwietniową sobotę już po raz ostatni grupa uczniów klasy IV a w ramach Koła Miłośników Sztuki  udała się do Opery Krakowskiej, aby choć na chwilę przenieść się w magiczny świat paryskiej bohemy.
W  kwietniową sobotę już po raz ostatni grupa uczniów klasy IV a w ramach Koła Miłośników Sztuki  udała się do Opery Krakowskiej, aby choć na chwilę przenieść się w magiczny świat paryskiej bohemy.


