 
   HARMONOGRAM KONSULTACJI MATURALNYCH
   HARMONOGRAM KONSULTACJI MATURALNYCH  Nasza uczennica w finale XII Olimpiady Wiedzy Hotelarskiej ...
   Nasza uczennica w finale XII Olimpiady Wiedzy Hotelarskiej ...  Zebrania z rodzicami 20.01.2021 r.
   Zebrania z rodzicami 20.01.2021 r.  Egzaminy potwierdzające kwalifikacje w zawodzie - informacje
   Egzaminy potwierdzające kwalifikacje w zawodzie - informacje  Konkurs Wypieków Bożonarodzeniowych 18.12.2020 r.
   Konkurs Wypieków Bożonarodzeniowych 18.12.2020 r.  25 maja 2019 roku grupa 12 uczniów naszej szkoły z klasy la,lc,lk,lh pod opieką pani Wandy Fundament rozpoczęła praktykę zawodową w Ośrodku Wypoczynkowym Akademii Górniczo- Hutniczej w Łukęcinie nad Morzem Bałtyckim.
25 maja 2019 roku grupa 12 uczniów naszej szkoły z klasy la,lc,lk,lh pod opieką pani Wandy Fundament rozpoczęła praktykę zawodową w Ośrodku Wypoczynkowym Akademii Górniczo- Hutniczej w Łukęcinie nad Morzem Bałtyckim.
 Pracujemy na sali konsumenckiej, a wolny czas spędzamy na plaży korzystając z pięknej letniej pogody.
 29 maja przedstawiciele samorządu uczniowskiego w składzie: Justyna Mucha, Karolina Grela, Angelika Piechnik i Krystian Kijowski wraz z opiekunem p. Agnieszką Kosek - Kotulą uczestniczyli w warsztatach podsumowujących projekt Erasmusplus w XI LO pt: „Mój mikroregion w makro-Europie. Europejczyk w zrestrukturyzowanej przestrzeni.”
29 maja przedstawiciele samorządu uczniowskiego w składzie: Justyna Mucha, Karolina Grela, Angelika Piechnik i Krystian Kijowski wraz z opiekunem p. Agnieszką Kosek - Kotulą uczestniczyli w warsztatach podsumowujących projekt Erasmusplus w XI LO pt: „Mój mikroregion w makro-Europie. Europejczyk w zrestrukturyzowanej przestrzeni.”
 Kurs gastronomiczny dla nauczycieli przedmiotów zawodowych  naszej szkoły został zrealizowany przez firmę Gastro-Pack. Warsztaty prowadzili mistrzowieposzczególnych działów tematycznych . Celem kursu było pogłębienie wiedzy i kompetencji zawodowych nauczycieli przedmiotów gastronomicznych.
Kurs gastronomiczny dla nauczycieli przedmiotów zawodowych  naszej szkoły został zrealizowany przez firmę Gastro-Pack. Warsztaty prowadzili mistrzowieposzczególnych działów tematycznych . Celem kursu było pogłębienie wiedzy i kompetencji zawodowych nauczycieli przedmiotów gastronomicznych.

 5 maja 2019 roku minęło 200 lat od daty urodzin wybitnego polskiego kompozytora Stanisława Moniuszki. Z tej okazji w całym kraju zrodziło się wiele przedsięwzięć mających na celu upamiętnienie i popularyzowanie wyjątkowego dorobku artysty. Jest on czołowym twórcą wielu polskich pieśni, oper i operetek, z których najsłynniejsze dzieła to opery: „Halka” i „Straszny dwór”.
5 maja 2019 roku minęło 200 lat od daty urodzin wybitnego polskiego kompozytora Stanisława Moniuszki. Z tej okazji w całym kraju zrodziło się wiele przedsięwzięć mających na celu upamiętnienie i popularyzowanie wyjątkowego dorobku artysty. Jest on czołowym twórcą wielu polskich pieśni, oper i operetek, z których najsłynniejsze dzieła to opery: „Halka” i „Straszny dwór”.
 Kolejne dwie grupy uczniów naszej szkoły rozpoczęły staż na Teneryfie w ramach projektu "Hiszpańskie smaki- zagraniczne staże dla uczniów ZSG 1 w Krakowie" który jest realizowany ze środków PO WER na zasadach programu Erasmus+.
Kolejne dwie grupy uczniów naszej szkoły rozpoczęły staż na Teneryfie w ramach projektu "Hiszpańskie smaki- zagraniczne staże dla uczniów ZSG 1 w Krakowie" który jest realizowany ze środków PO WER na zasadach programu Erasmus+. 


