HARMONOGRAM KONSULTACJI MATURALNYCH 
   Nasza uczennica w finale XII Olimpiady Wiedzy Hotelarskiej ... 
   Zebrania z rodzicami 20.01.2021 r. 
   Egzaminy potwierdzające kwalifikacje w zawodzie - informacje 
   Konkurs Wypieków Bożonarodzeniowych 18.12.2020 r. 
 Nasi uczniowie przebywają na wycieczce we Włoszech. Dziś zwiedzali cudowne miasto Asyż oraz inne urokliwe miejsca.
W zeszłym tygodniu pożegnaliśmy grupę nauczycieli i uczniów ze szkoły Jiangsu Province Xuzhou Technician College of Commerce and Tourism w Chinach. Gościli u nas przez niemal 2 tygodnie. Przez ten czas mieszkali w naszym internacie, uczestniczyli w zajęciach szkolnych oraz poznawali atrakcje Krakowa i Małopolski.
Grupa młodzieży z Chin wraz z opiekunami uczestniczyła w wyjeździe do Ojcowskiego Parku Narodowego. Nasi goście zwiedzali hodowlę pstrąga potokowego prowadzoną przez panie Magdalenę Węgiel i Agnieszkę Sendor. Zwiedzanie było połączone z degustacją wyśmienitego pstrąga w postaci wędzonej i grillowanej.
W ramach Konkursu odbędzie się Spotkanie z Mistrzem Tomaszem Smoczykiem. Temat: „Dziedzictwo kulinarne a współczesna kuchnia”. Mistrz Sztuki Kulinarnej przypomni Wam dotychczas niedocenione smaki i aromaty naszej kuchni.
Zapraszamy :)
Poniżej prezentujemy pełną listę Jurorów, którzy w tym roku będą oceniać Wasze potrawy :-)
Lista jurorów Konkursu Kucharza XX Jubileuszowego Małopolskiego Konkursu Szkół Gastronomicznych. 
U nas oceniają Najlepsi! 
Jury degustacyjne:
1. Tomasz Smoczyk - Szef kuchni Grand Signature Restaurant - przewodniczący jury degustacyjnego.
2. Zbigniew Kurleto  - Mistrz kuchni,  przewodniczący sekcji gastronomicznej Krakowskiej  Kongregacji Kupieckiej.
3. Joanna Ochniak - międzynarodowy, certyfikowany juror konkursów kulinarnych.
4. Mirosław Drewniak - uznany juror polskich konkursów kulinarnych.


