HARMONOGRAM KONSULTACJI MATURALNYCH
Nasza uczennica w finale XII Olimpiady Wiedzy Hotelarskiej ...
Zebrania z rodzicami 20.01.2021 r.
Egzaminy potwierdzające kwalifikacje w zawodzie - informacje
Konkurs Wypieków Bożonarodzeniowych 18.12.2020 r.
W dniu 09.04.2018 r uczniowie biorący udział w projekcie „Modernizacja kształcenia zawodowego w Małopolsce II” w ramach komponentu Małopolskiej Chmury Edukacyjnej uczestniczyli w zajęciach stacjonarnych na Wydziale Technologii Żywności UR. Tematem zajęć, prowadzonych przez dr Renatę Bieżanowską- Kopeć była: „Ocena sposobu żywienia oraz stanu odżywienia człowieka. Badania antropometryczne".
W dniu 9.04.2018 r. odbyły się w naszej szkole Wiosenne Warsztaty Kulinarne z udziałem przedszkolaków z Samorządowego Przedszkola nr 1 w Miechowie. Celem zajęć było zapoznanie przedszkolaków z tradycyjnymi i regionalnymi wypiekami oraz promowanie zdrowego odżywiania.
Dnia 7 marca 2018 odbyła się kolejna edycja konkursu „English Ace” prowadzonego przez firmę JERSZ w ramach programu „ŁOWCY TALENTÓW”. Organizatorami w szkole byli nauczyciele j. angielskiego - p. Emilia Gunia i p. Maciej Kędzior.
9 kwietnia przedstawiciele klas 1h, 2b, 3ht uczestniczyli w Turnieju Wiedzy o Środowisku przeprowadzonym w ramach programu edukacyjnego Pracowni Animacji Ekologicznej Ośrodka Kultury im. C. K. Norwida - ,,Drzewo - stan - miasta".
W dniu 8 kwietnia rozpoczął się drugi staż zawodowy we Francji w ramach projektu "Smaki Europy- zagraniczne staże uczniów i nauczycieli z ZSG 1 w Krakowie" POWERVET-2016-1-PL01-KA102-024402 realizowanego ze środków PO WER na zasadach Programu Erasmus+ sektor Kształcenie i szkolenia zawodowe.
Dbając o atmosferę szkoły i dobre samopoczucie naszych uczniów, stworzyliśmy strefę wypoczynku. Zachęcamy do korzystania i pozyskiwania dobrej energii między lekcjami :-)


