 
     
     		
				 HARMONOGRAM KONSULTACJI MATURALNYCH
					 
								
										 HARMONOGRAM KONSULTACJI MATURALNYCH    Nasza uczennica w finale XII Olimpiady Wiedzy Hotelarskiej ...
					 
								
										 Nasza uczennica w finale XII Olimpiady Wiedzy Hotelarskiej ...  Zebrania z rodzicami 20.01.2021 r.
					 
								
										 Zebrania z rodzicami 20.01.2021 r.   Egzaminy potwierdzające kwalifikacje w zawodzie - informacje
					 
								
										 Egzaminy potwierdzające kwalifikacje w zawodzie - informacje   Konkurs Wypieków Bożonarodzeniowych 18.12.2020 r.
					 
								
										 Konkurs Wypieków Bożonarodzeniowych 18.12.2020 r.  W dniu 12 lutego 2016 roku w Presovie odbył się XIV Międzynarodowy Konkurs Cukierniczy Sweet Cup 2016.
W dniu 12 lutego 2016 roku w Presovie odbył się XIV Międzynarodowy Konkurs Cukierniczy Sweet Cup 2016.  Od 11 lutego w naszej szkole na każdym korytarzu znajdują się pojemniki do segregacji śmieci. W związku z tym Samorząd Uczniowski przygotował i przeprowadził dla swoich kolegów i koleżanek kampanię informacyjno - edukacyjną dotyczącą prawidłowego gospodarowania odpadami – „JESTEŚMY EKOLOGICZNI – SEGREGUJEMY ŚMIECI”.
Od 11 lutego w naszej szkole na każdym korytarzu znajdują się pojemniki do segregacji śmieci. W związku z tym Samorząd Uczniowski przygotował i przeprowadził dla swoich kolegów i koleżanek kampanię informacyjno - edukacyjną dotyczącą prawidłowego gospodarowania odpadami – „JESTEŚMY EKOLOGICZNI – SEGREGUJEMY ŚMIECI”.
 6 lutego 2016 r. Zespół Szkół Gastronomicznych nr 1 im. mjr. Henryka Sucharskiego wypełnił się zapachem bezglutenowych pyszności! Tego dnia, na osiedlu Złotej Jesieni w Krakowie odbyły się warsztaty kuchni włoskiej.
6 lutego 2016 r. Zespół Szkół Gastronomicznych nr 1 im. mjr. Henryka Sucharskiego wypełnił się zapachem bezglutenowych pyszności! Tego dnia, na osiedlu Złotej Jesieni w Krakowie odbyły się warsztaty kuchni włoskiej.
 18 lutego 2016 roku odbędzie się w naszej szkole:
18 lutego 2016 roku odbędzie się w naszej szkole:„Powiedział mi Bartek, że dziś tłusty czwartek, a Bartkowa uwierzyła, dobrych pączków nasmażyła”
 Ponad sto pączków, oponki serowe i tradycyjne faworki rozpłynęły się w ustach uczniów Zespołu Szkół Gastronomicznych nr 1. Dziś na bok poszły kanapki i drożdżówki, królowały one - pączki. Z lukrem, pudrem, nadziewane…
Ponad sto pączków, oponki serowe i tradycyjne faworki rozpłynęły się w ustach uczniów Zespołu Szkół Gastronomicznych nr 1. Dziś na bok poszły kanapki i drożdżówki, królowały one - pączki. Z lukrem, pudrem, nadziewane… 
 W dniach od 19 do 23 stycznia w Edinburghu odbyło się spotkanie podsumowujące projekt „Zmieniaj nawyki na lepsze”. Projekt ten realizowany był w naszej szkole od 2013 r. w ramach programu „Kupuj Odpowiedzialnie” Polskiej Zielonej Sieci i był częścią europejskiej inicjatywy „Changing habbits for good”, współtworzonej przez PZS z organizacjami pozarządowymi ze Szkocji, Słowenii oraz Bułgarii.
W dniach od 19 do 23 stycznia w Edinburghu odbyło się spotkanie podsumowujące projekt „Zmieniaj nawyki na lepsze”. Projekt ten realizowany był w naszej szkole od 2013 r. w ramach programu „Kupuj Odpowiedzialnie” Polskiej Zielonej Sieci i był częścią europejskiej inicjatywy „Changing habbits for good”, współtworzonej przez PZS z organizacjami pozarządowymi ze Szkocji, Słowenii oraz Bułgarii.


