HARMONOGRAM KONSULTACJI MATURALNYCH
Nasza uczennica w finale XII Olimpiady Wiedzy Hotelarskiej ...
Zebrania z rodzicami 20.01.2021 r.
Egzaminy potwierdzające kwalifikacje w zawodzie - informacje
Konkurs Wypieków Bożonarodzeniowych 18.12.2020 r.
26 listopada w Naszej Szkole Samorząd Uczniowski zorganizował „Dzień Marchewki”, który był jednym z zadań zaplanowanych w roku szkolnym 2015/2016.
Głównym celem tego przedsięwzięcia było promowanie zdrowego odżywiania się.
Od 18 listopada 2015 r. uczniowie Zespołu Szkół Gastronomicznych nr 1 mogą jeść w dowolnej ilości świeże polskie jabłka. Półtorej tony pyszności i witamin w jednym pojawiło się dzisiaj w naszej szkole w postaci soczystych i smacznych owoców. Otrzymaliśmy jabłka od sadowników do bezpłatnej dystrybucji.
W dniu 21.11.2013 r. klasa Id zorganizowała na terenie szkoły „Dzień Marchewki”.
Celem akcji było kształtowanie nawyków żywieniowych, zachęcanie uczniów do konsumpcji marchewki w różnej postaci ze względów zdrowotnych.
Strona 2 z 2


