Zapraszamy do udziału w XXI edycji Małopolskiego Konkursu Szkół Gastronomicznych, który odbędzie się w dniach 5-7 marca 2020 r.
Poniżej publikujemy dokumenty do pobrania:
Aneks nr 1 kucharz
Aneks nr 2 kelner
Aneks nr 3 barman
Aneks nr 4 cukiernikWspomnienia z poprzednich edycji...
| Edycja | Data/rok szkolny | Hasło przewodnie | Czytaj więcej |
| I | 17-19.III.2000 | „Potrawy galicyjskie” | więcej |
| II | 16-17.III.2001 | „Kuchnie regionalne” | więcej |
| III | 8-10.III.2002 | „Przeboje kulinarne Europy” | więcej |
| IV | 7-8.III.2003 | „Moja specjalność” | więcej |
| V | 4-6.III.2004 | „Potrawy literatury pięknej” | więcej |
| VI | 4-5.III.2005 | „Kulinaria przyszłości” | więcej |
| VII | 10-12.III.2006 | „Kuchnia bliżej natury” | więcej |
| VIII | 9-11.III.2007 | „Półwiecze tradycji kulinarnych” | więcej |
| IX | 22-23.II.2008 | „Wbrew regułom i kanonom” | więcej |
| X | 20-23.III.2009 | „Młodzi łowcy smaków” | więcej |
| XI | 5-7.III.2010 | „Polskie inspiracje kulinarne” | więcej |
| XII | 4 - 6.III.2011 | „Specjalności kulinarne" | więcej |
| XIII | 9 - 11.III.2012 | „Przysmaki europejskich piłkarzy” | więcej |
| XIV | 1-3.III.2013 | „Gotuj z pasją i fantazją” | więcej |
| XV | 28.02.-1.03.2014 | „Kuchnia z widokiem na Kraków” | więcej |
| XVI | 6-8.III.2015 | "Nowohucki tygiel kulinarny" | więcej |
| XVII | 4-6.III.2016 | „Polska Wielkanoc" | więcej |
| XVIII | 3-5.III.2017 | „Podróż przez smaki” | więcej |
| XIX | 2-4.III.2018 | „Na królewskim stole” | więcej |
| XX | 7-9.III 2019 | „Dziedzictwo kulinarne" | więcej... |